Yerel Haberler - 08.05.2026 - 0:00
BAYRAM SARAYOĞLU / ARTVİN – BHA
Zekeriyaköy köyü Aksu mevkiinde 31 Aralık 2025’te meydana gelen çığda kar altında kalan ve cesedine 126 gün sonra ulaşılan Bülent Gezer (38) için Ardanuç Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Düzenlenen törene ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Turan Ergün, Ardanuç Kaymakamı Alparslan Sözen, Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Ardanuç Belediye Başkanı Emrah Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Murat Güneş, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Emir İşaşır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yılmaz Boz, İl Afet Acil Durum Müdürü Kemal Şenlioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Makar ve vatandaşlar katıldı.
Evli ve bir çocuk babası olan Gezer’in cenazesi, kılınan namazın ardından Yolüstü Köyü’ndeki aile mezarlığında defnedildi.
Olay, Ardanuç ilçesine bağlı Zekeriya köyü Aksu mevkisinde 31 Aralık 2025’te sürülerini yayladan köye indirmeye çalışan 6 çoban ve yaklaşık 1200 küçükbaş hayvan çığ altında kalmıştı.
Bu kişilerden 3’ü kendi imkanlarıyla kurtulurken, arama çalışmalarında Suat Temel ve Kerimullah Azizulla’nın cansız bedenine ulaşılmıştı.
Çığ altında kalan Bülent Gezer için başlatılan çalışmalarına ise olumsuz hava koşulları ve çığ riski nedeniyle 3 Ocak’ta ara verilmişti. 2 Mayıs’ta yeniden başlatılan arama çalışmaları neticesinde Gezer’in cansız bedenine ulaşılmıştı.
Yerel Haberler PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Yerel Haberler Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Yerel Haberler Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Yerel Haberler Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Yerel Haberler Adalet Bakanlığı’na yeni personel alımı yapılacak
Yerel Haberler Manisa Büyükşehir Belediyesi danışmanına gözaltı
Yerel Haberler Arapgir’de gönüllere dokunan buluşma
Yerel Haberler Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Yerel Haberler Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021