Yerel Haberler - 08.06.2026 - 0:00
BAYRAM SARAYOĞLU / BHA – ARTVİN
İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar tarafından karşılanan Vali Ergün, okulu gezerek atölyelerdeki ürünleri ve yapılan çalışmalar hakkında öğrenciler ve öğretmenlerden bilgi aldı.
Teknik ve Mesleki Anadolu Liseleri’nin öneminin büyük olduğuna dikkat çeken Ergün, nitelikli elemanların yetişmesinde Teknik ve Meslek Liselerinin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydetti.
Ergün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilere başarı dileklerine bulundu.
Öğretmenlerle de bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Ergün, okulun eğitim süreçleri ve akademik durumu hakkında idarecilerden bilgi aldı.
Vali Ergün’ün ziyaretlerine Artvin İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Uğur Başkonak, Artvin İl Emniyet Müdür Vekili Levent Çetinkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yılmaz Boz, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar eşlik etti.
Yerel Haberler Bornova’da Naldöken Mahallesi’nin yolları yenilenecek
Yerel Haberler Keçiören’de çocuklara erken destek programı tanıtıldı
Yerel Haberler AK Parti’de “Gazze: Vicdanın Şahitliği” sergisi açıldı
Yerel Haberler Siber suç operasyonlarında 327 şüpheli yakalandı
Yerel Haberler Ordu Şehir Hastanesi’ne ulaşımda yeni düzenleme
Yerel Haberler Ankara’da “Ailem Güvende” operasyonu: 20 pavyon mühürlendi
Yerel Haberler Arca Çorum FK, Gaziantep FK’yı 3-0 mağlup etti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021