Artvin Valisi Ergün, emekli öğretmeni evinde ziyaret etti

Yerel Haberler - 24.11.2025 - 13:28

BAYRAM SARAYOĞLU / ARTVİN – BHA

Vali Turan Ergün eşi Hülya Ergün, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar eşi Nalan Acar ile birlikte Dere Mahallesi’nde yaşayan 70 yaşındaki emekli öğretmen Orhan Sevim ile eşi Gönül Sevim’i evinde ziyaret etti. Öğretmenlik mesleğini çok sevdiğini belirten Sevim, 40 yıl görev yaptıktan sonra yaklaşık 7 yıl önce emekliye ayrıldığını söyledi.

Vali Ergün’ün ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Sevim, eğitimin beşikten mezara devam ettiğini dile getirerek, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ve eğitimcilerin bu anlayışla hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Sıcak ve samimi bir ortamda Sevim ve ailesi ile sohbet eden Vali Ergün, geleceğin nesillerini yetiştiren öğretmenlere ve eğitime çok değer verdiklerini kaydetti.

Ergün, öğretmenlik mesleğinin toplumların hayatında müstesna bir yere sahip olduğunu belirterek, “Öğretmenlik; insanı yetiştirmeyi, kişiliği şekillendirmeyi ve geleceği inşa etmeyi gaye edinen, sevgi, şefkat, sabır ve yüksek bir adanmışlıkla icra edilen en saygın, mesleklerden biridir.” dedi.

Ziyaret günün anısına çektirilen fotoğrafın ardından sona erdi.

Yerel Haberler UDSP yabancı dil sınavı soru ve cevapları erişime açıldı

Yerel Haberler Kars merkezli ‘Evde paketleme işi’ vaadiyle vatandaşları dolandırdılar

Yerel Haberler Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor

Yerel Haberler Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Yerel Haberler DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı

Yerel Haberler Kars Milletvekili Adem Çalkın: Kars’a 24 doktor atandı, yeni hekimler hayırlı olsun

Yerel Haberler Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı

Yerel Haberler Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda

Yerel Haberler Çorum’da 83 bin 402 öğrenci karne sevinci yaşadı

Yerel Haberler Ankara’da sürücülere uyarı: Trafiğe kapatılacak güzergâhlar açıklandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021