Yerel Haberler - 22.11.2025 - 9:49
ARTVİN-BHA
Ziyaret programına Tosunlu Köyü’nden başlayan Vali Ergün, köylülerle bir araya gelerek sohbet etti ve yayla yollarının iyileştirilmesi talebini dinledi. Ergün, “Gereken çalışmalar yapılacaktır” mesajını verdi.
Daha sonra, 18 Kasım 2014’te Çanakkale Gelibolu’da görevini ifa ederken şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Öztürk Altunkaya için Tosunlu Camisi’nde düzenlenen mevlit programına katılan Ergün, şehidin ailesini evlerinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Ziyarette aileye Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi. Vali Ergün ve heyet, şehidin köydeki kabristanını da ziyaret ederek dua etti.
Program kapsamında Aydın Köyü’ne geçen Ergün, vatandaşlarla görüşerek köy yolunda süren asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Ayrıca bölge turizmine hizmet veren 130 yatak kapasiteli bir tatil köyünü gezerek işletme sahibiyle görüştü.
Vali Ergün’e ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Başkonak, İl Emniyet Müdürü Murat Güneş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevin Öz ve Ardanuç Kaymakamı Alparslan Sözen eşlik etti.
Yerel Haberler Kars Emniyetinden karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı kapsamlı bilgilendirme gerçekleştirildi
Yerel Haberler Eğirdir gölü 10 santimetre yükseldi
Yerel Haberler Kars’ta “Polis Moral ve Motivasyon Gecesi” düzenlendi
Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi
Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021