Yerel Haberler - 14.07.2026 - 0:00
KARS – BHA
Göreve başlaması dolayısıyla Hükümet Konağı önünde düzenlenen karşılama programında Kaymakam Güvenç’i, Arpaçay Belediye Başkanı Zeki Elma ile ilçe kurum amirleri karşıladı. Karşılamanın ardından Kaymakam Güvenç, Serhat ilçesi Arpaçay’da görev yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, tüm kamu kurumlarıyla uyum içerisinde vatandaşların huzuru, güvenliği ve mutluluğu için çalışacaklarını söyledi.
Öte yandan Kars Valisi Ziya Polat, göreve başlamasının ardından Kaymakam Mehmet Abdulkadir Güvenç’i makamında kabul etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Vali Polat, yeni görevinden dolayı Kaymakam Güvenç’i tebrik ederek başarı dileklerini iletti.
Arpaçay’da kamu hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde yürütülmesi için tüm kurumlarla koordinasyon içinde çalışacaklarını belirten Kaymakam Güvenç’in, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak projelere öncülük etmesi bekleniyor.
Yeni görevine başlayan Kaymakam Mehmet Abdulkadir Güvenç’e ilçe protokolü ve vatandaşlar tarafından da hayırlı olsun dilekleri iletilirken, görevinde başarı temennisinde bulunuldu.
Yerel Haberler Keçiören’de drift yaparak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye 384 bin lira para cezası
Yerel Haberler Ankara’da Yazarlar Akademisi’nde Işığın Gölgesinde Dostoyevski ve Rembrandt konuşuldu
Yerel Haberler Malatya Havalimanı’nda yolculara yeni hizmetler sunuluyor
Yerel Haberler Spor Yazarı Ömer Gürsoy: ”Futbolda Zırh Çatırdıyor”
Yerel Haberler ATO Başkanı Baran: Her oy iş dünyamıza güç katıyor
Yerel Haberler Sultanlar Ligi’nde günün maç programı belli oldu
Yerel Haberler Gram ve çeyrek altın ne kadar?
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021