Yerel Haberler - 29.07.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
İlk etapta ABD’de kullanıma sunulan sistemde; iPhone ve Apple Watch modelleri 12 veya 24 ay, Mac ve iPad modelleri ise 24 ya da 36 ay süreyle kiralanabilecek.
Program kapsamında iPhone 17 serisi, iPhone Air, Apple Watch Series 11, Apple Watch Ultra 3, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac Studio, iPad Air, iPad Pro ve iPad Mini yer alıyor. Buna karşılık iPhone 16, MacBook Neo, standart iPad ve Apple Watch SE modelleri kiralama sistemine dahil edilmedi.
Yeni uygulama, daha önce kullanılan iPhone Yükseltme Programı’nın yerine geçecek. Sistemle birlikte kullanıcıların aylık ödeme yükünün azaltılması, daha esnek ödeme seçenekleri sunulması ve kiralama modelinin daha geniş ürün grubuna yayılması hedefleniyor.
Yerel Haberler Keçiören’de drift yaparak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye 384 bin lira para cezası
Yerel Haberler Ankara’da Yazarlar Akademisi’nde Işığın Gölgesinde Dostoyevski ve Rembrandt konuşuldu
Yerel Haberler Malatya Havalimanı’nda yolculara yeni hizmetler sunuluyor
Yerel Haberler Spor Yazarı Ömer Gürsoy: ”Futbolda Zırh Çatırdıyor”
Yerel Haberler ATO Başkanı Baran: Her oy iş dünyamıza güç katıyor
Yerel Haberler Sultanlar Ligi’nde günün maç programı belli oldu
Yerel Haberler Gram ve çeyrek altın ne kadar?
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021