Yerel Haberler - 04.10.2025 - 16:55
ANTALYA-BHA
Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Antalyaspor, Corendon Airlines Park’ta Çaykur Rizespor’u konuk etti. Karşılaşmayı konuk ekip 5-2 kazanarak üç puanın sahibi oldu. Antalyaspor ise üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.
Karşılaşmanın 4. dakikasında Rak-Sakyi, Rizespor’u 1-0 öne geçirdi. 9. dakikada Jurecka farkı ikiye çıkardı. Antalyaspor, 13. dakikada Soner Dikmen’in golüyle skoru 2-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarının 49. dakikasında Rak-Sakyi bir kez daha sahneye çıkarak farkı yeniden ikiye yükseltti. 58. dakikada Antalyasporlu Van De Streek ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Rizespor, 86. dakikada Zeqiri’nin golüyle durumu 4-1’e getirdi. Antalyaspor, 89. dakikada Cvancara ile farkı bire indirdi. Ancak 90+1. dakikada Mihaila’nın attığı golle mücadele 5-2 sona erdi.
Bu sonuçla Antalyaspor 10 puanda kaldı. Çaykur Rizespor ise puanını 8’e yükseltti. Ligin 9. haftasında Antalyaspor deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak, Çaykur Rizespor ise sahasında Trabzonspor’u konuk edecek.
Yerel Haberler Altın fiyatları yükselişte: Gram 6 bin 389 lira
Yerel Haberler Malatya sanayi sitesindeki esnaf yetkililere seslendi
Yerel Haberler Yasa dışı bahise 4 ilde operasyon: 28 gözaltı
Yerel Haberler Hande Erçel uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alındı
Yerel Haberler Hürmüz krizi Asya’yı vurdu: Yakıt karnesi, kapanan iş yerleri ve uzaktan çalışma dönemi
Yerel Haberler Başkan Yıldırım 11 vatandaşa daha tapularını teslim etti
Yerel Haberler Borsa İstanbul güne artıda başladı
Yerel Haberler Itso üyelerine e-ticaret eğitimi
Yerel Haberler Mart kapıdan baktıracak: Hafta sonu kar ve fırtına geliyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021