Antalya’da mevsimin ilk karı düştü! Dağlar beyaza büründü

Yerel Haberler - 08.10.2025 - 22:09

ANTALYA – BHA

Antalya’da dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur, akşam geç saatlere kadar devam etti. Sağanak yağmur ile birlikte hava sıcaklıklarında da hissedilir derecede düşüşler yaşandı. Yüksek kesimlerde sıcaklıklarda 10 derecelerin altına indi. Kaş ve Kumluca ilçelerinde yüksek kesimler beyaza büründü.

Mevsimin ilk karı

Antalya’da mevsimin ilk karı düştü. Kumluca ve Kaş ilçelerinde rakımı 3 bin metreyi bulan dağlarda sabah erken saatlere kadar yağmur ile birlikte kar yağışı etkili oldu. Yağışın ardından sabah uyananlar dağları beyazlar içerisinde buldu. Hava sıcaklığı zirvede 0 derecelerin altına kadar inerken, yaylalarda ise 10 derecelerin altına düştü. Antalya’da sağanak yağmurun bugün de etkili olması yarın kent genelini terk etmesi bekleniyor. Antalya Körfez Gazetesi muhabiri Ertuğrul Gün’ün haberine göre; sıcaklık değerleri ise mevsim değerlerinde seyredecek. Değerlerin 25 derecelerde olması bekleniyor.

Yerel Haberler İstanbul’da sahte içki operasyonu: 28 bin litre alkol ele geçirildi

Yerel Haberler Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame tamamlandı

Yerel Haberler Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler adliyeye sevk edildi

Yerel Haberler Aksaray Belediyesi yaz spor okulu için start verdi

Yerel Haberler Pitbull saldırısında sahibine 7,5 yıla kadar hapis talebi

Yerel Haberler 20 milyon kişinin verisini çalan hacker çetesi çökertildi

Yerel Haberler LGS’de yeni uygulama: Beslenme paketi için veli onayı şart

Yerel Haberler Tarım Bakanı Yumaklı çocuklarla fidan dikti

Yerel Haberler Karadeniz’de petrol tankerine saldırı iddiası

Yerel Haberler Bursa’da barajlar yeniden doldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021