Yerel Haberler - 29.04.2026 - 0:00
ANTALYA – BHA
Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi ev sahipliğinde, Antalya Genç Hukukçular Topluluğu tarafından düzenlenen Antalya I. Ulusal Deniz Hukuku Zirvesikapsamında gerçekleştirilen “Deniz Turizmi ve Marinacılık” başlıklı oturum yoğun katılımla yapıldı.
Oturumda, Setur Antalya Marina Müdürü Ziya Baykal konuşmacı olarak yer aldı. Deniz turizmi ve marinacılık alanındaki güncel hukuki gelişmelerin ele alındığı sunumda; sektörün mevcut durumu, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri katılımcılarla paylaşıldı.
Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen programda, Ziya Baykal’ın değerlendirmeleri büyük beğeni toplarken, oturum sonunda kendisine teşekkür edildi.
Baykal, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Banu Bozkurt ve Efe Ülken olmak üzere Antalya Genç Hukukçular Topluluğu üyelerine teşekkür etti.
Antalya I. Ulusal Deniz Hukuku Zirvesi, deniz hukuku alanında akademi ile uygulama dünyasını bir araya getiren önemli bir platform olarak öne çıktı.
Yerel Haberler Süper Lig’de 32. hafta başlıyor: Açılışta iki kritik maç
Yerel Haberler Petrol fiyatlarında yükseliş: Brent 114 dolar seviyesinde
Yerel Haberler Antalya’da belediyeye bağlı şirkete operasyon
Yerel Haberler Ankara’da baraj doluluk oranı yüzde 41,97’ye yükseldi
Yerel Haberler Taşımacılıkta Dijital Devrim: Rota Sepetim
Yerel Haberler Ankara’nın Çubuk ilçesine bağlı Kuruçay Mahallesi’nde mobil diş kliniği vatandaşlarla buluştu
Yerel Haberler Beşiktaş’taki saldırı soruşturmasında tutuklama kararı
Yerel Haberler AJet’ten yurt dışı indirimli bilet kampanyası
Yerel Haberler Kars’ta İl Koordinasyon kurulunda yatırımlar konuşuldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021