Yerel Haberler - 23.08.2025 - 5:51
ANTALYA-BHA
Antalya’da sahte ve kaçak alkol üretimine yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 119 bin 500 litre sahte ve kaçak alkolün ele geçirildiğini, olayla bağlantılı 7 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlüklerinin yürüttüğü istihbari çalışmalar sonucunda kentte 5 farklı adreste üretim yapıldığının tespit edildiğini belirtti.
Ekiplerin eş zamanlı baskın düzenlediğini aktaran Yerlikaya, “Sahte alkol üretimi sadece bir suç değil; toplum sağlığını tehdit eden ölümcül bir tuzaktır.” ifadelerini kullandı.
Bakan Yerlikaya, operasyonu koordine eden Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma KOM Daire Başkanlığı, Antalya İl Jandarma Komutanlığı personeli ve Antalya Valisi’ne teşekkür etti.
Yerel Haberler Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak
Yerel Haberler İkna çalışmaları sonuç verdi: 134 örgüt mensubu teslim oldu
Yerel Haberler Sakarya-Karasu yolunda kaza: 3 yaralı
Yerel Haberler Trump duyurdu: ABD ve İran Doha’da masaya oturacak
Yerel Haberler Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler 29 ilde siber suç operasyonu
Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz
Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021