Antalya’da 119 bin 500 litre sahte alkol ele geçirildi

Yerel Haberler - 23.08.2025 - 5:51

ANTALYA-BHA

Antalya’da sahte ve kaçak alkol üretimine yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 119 bin 500 litre sahte ve kaçak alkolün ele geçirildiğini, olayla bağlantılı 7 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlüklerinin yürüttüğü istihbari çalışmalar sonucunda kentte 5 farklı adreste üretim yapıldığının tespit edildiğini belirtti.

Ekiplerin eş zamanlı baskın düzenlediğini aktaran Yerlikaya, “Sahte alkol üretimi sadece bir suç değil; toplum sağlığını tehdit eden ölümcül bir tuzaktır.” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, operasyonu koordine eden Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma KOM Daire Başkanlığı, Antalya İl Jandarma Komutanlığı personeli ve Antalya Valisi’ne teşekkür etti.

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Yerel Haberler Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021