Yerel Haberler - 18.11.2025 - 17:27
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye tarımının öncü kuruluşları arasında yer alan ANAMAS TOHUM tesislerini ziyaret ederek iş insanı Osman Dirican ile bir araya geldi. Yaklaşan fuar öncesi Dirican’a başarılar dileyen Vali Şahin, yerli ve milli üretimin her zaman destekçisi olduklarını vurguladı.
Türkiye’de geliştirdiği yerli ve milli tohumları dünya ülkelerine ihraç eden ANAMAS TOHUM’un sektörde önemli bir marka haline geldiğini belirten Şahin, firmanın başarılarının ülkemizi uluslararası piyasalarda gururla temsil ettiğini ifade etti.
Ziyarette, tarım teknolojileri, tohum geliştirme çalışmaları ve ihracat potansiyeline dair değerlendirmelerde bulunuldu. ANAMAS TOHUM’un, Türkiye’nin tarım gücünü artıran ilkleriyle sektörde öncü rolünü sürdürdüğü kaydedildi.
Yerel Haberler Meteoroloji’den Doğu’da kuvvetli yağış alarmı
Yerel Haberler Artvinspor Kulübü’nden “Bir forma da sen al memleketinin takımına destek ol.” projesi
Yerel Haberler Adalet Bakanlığı’nda görev değişimi: Erdinç Avşar Hukuk İşleri Genel Müdürü olarak atandı
Yerel Haberler Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı
Yerel Haberler Lang’dan Galatasaray itirafı: Beklediğinizden çok daha büyük
Yerel Haberler FIFA 2026 Dünya Kupası yolunda ya devam ya tamam
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021