Yerel Haberler - 21.11.2025 - 12:16
ANTALYA – BHA
Eğitime; Finike Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Cihan Ali Özbek, Kumluca Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Erol Koca, Kaş Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Ahmet Yunus Yiğit ve Elmalı Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Bekir Erol katıldı. Ayrıca tüm ilçelerin personelleri de eğitime yoğun katılım gösterdi.
Programda iş sağlığı ve güvenliğinin önemi vurgulanırken, özellikle iş yerinde hangi hallerde iş kazası meydana geldiği konusu ayrıntılı şekilde ele alındı. Uzmanlar; işin yürütümü sırasında veya işle bağlantılı olarak çalışanların maruz kaldığı her türlü olayın iş kazası kapsamında değerlendirilebileceğini belirterek, alınması gereken önlemler ve tarafların sorumluluklarını anlattı.
Yoğun ilgi gören eğitim, bölgede iş güvenliği bilincinin artırılmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Yerel Haberler Kars Emniyetinden karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı kapsamlı bilgilendirme gerçekleştirildi
Yerel Haberler Eğirdir gölü 10 santimetre yükseldi
Yerel Haberler Kars’ta “Polis Moral ve Motivasyon Gecesi” düzenlendi
Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi
Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021