ANSET soruşturmasında 5 tutuklama

Yerel Haberler - 18.06.2026 - 0:00

ANTALYA – BHA 

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “ihaleye fesat karıştırmak”, “rüşvet”, “suçtan elde edilen gelirin aklanması” ve “edimin ifasına fesat karıştırmak” iddialarına ilişkin ANSET’e yönelik başlatılan soruşturmada gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.S.Ö, S.Ü. ve M.Ş., savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Sulh ceza hâkimliğine çıkarılan zanlılardan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter olarak görev yaparken aynı soruşturma kapsamında tutuklanan Cansel Çevikol Tuncer’in eşi Volkan Tuncer, Dilara Aslan, Emine Büyükbıçak, Nezir Irkın ve Şevket Akkaya tutuklandı. B.A. ile Tuncer’in kayınvalidesi N. Tuncer ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yerel Haberler ABD’de bebek ölümleri rekor seviyede azaldı

Yerel Haberler “Eskişehirspor milli ruhun sembolüdür”

Yerel Haberler ANSET soruşturmasında 5 tutuklama

Yerel Haberler Ankara Büyükşehir’den kadının iş gücüne katılması için anlamlı adım

Yerel Haberler Tanju Özcan hakkında yeni tutuklama kararı

Yerel Haberler Sınır kapısı’nda 4 ton uyuşturucu ele geçirildi

Yerel Haberler Fenerbahçe yeni teknik direktörünü açıkladı: İsmail Kartal göreve getirildi

Yerel Haberler Prof. Dr. Zakir Avşar: “Bu çağın soysuzları: Troller”

Yerel Haberler “Bir Yudum Muhabbet” seyirciyle buluştu

Yerel Haberler KampüsAktif Öğrenci Tasarım Yarışması’nda başvurular tamamlandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021