Yerel Haberler - 30.12.2025 - 9:28
ANKARA-BHA
Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 31 Aralık saat 18.00’den itibaren Atatürk Bulvarı’nın Sıhhiye Orduevi ile Akay Kavşağı arasında kalan bölümü, GMK Bulvarı, Milli Müdafaa, Aşkabat (Bahçeli 7. Cadde) ve Bestekar caddelerinin tamamı araç trafiğine kapatılacak.
Ayrıca Kızılırmak, Olgunlar, Selanik, Tunalı Hilmi, Azerbaycan (Bahçeli 3), Yüksel, Sakarya, Kumrular, Tunus ve Tuna caddeleri de trafiğe kapalı olacak.
Ziya Gökalp Caddesi’nin Kolej ile Kızılay Kavşağı arasında kalan bölümü ile İnkılap, Konur, Karanfil, Bilge, Bülten, Çığır ve Bayındır sokakları da araç trafiğine kapatılacak yollar arasında yer aldı.
Açıklamada, 31 Aralık akşamı ihtiyaç duyulması halinde Oğuzhan Asiltürk, Meşrutiyet, Filistin, Polonya, İran, Arjantin ve Kuleli caddelerinin de programlar sona erene kadar araç trafiğine kapatılabileceği bildirildi.
Yetkililer, sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaret ile yönlendirmelerine uymaları konusunda uyarıda bulundu.
Yerel Haberler Savunma sanayiinde 20 milyar dolarlık sözleşme hedefi
Yerel Haberler Galatasaray deplasmanda kazandı: Deniz Gül 88. dakikada attı
Yerel Haberler Potada derbi heyecanı: Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırlayacak
Yerel Haberler Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Yerel Haberler Ankara’nın meşhur ayazı kolonyaya dönüştürüldü
Yerel Haberler Manisa’daki otobüs kazasında can kaybı 12’ye yükseldi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021