Ankara’da yılbaşı nedeniyle birçok yol trafiğe kapatılacak

Yerel Haberler - 30.12.2025 - 9:28

ANKARA-BHA

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 31 Aralık saat 18.00’den itibaren Atatürk Bulvarı’nın Sıhhiye Orduevi ile Akay Kavşağı arasında kalan bölümü, GMK Bulvarı, Milli Müdafaa, Aşkabat (Bahçeli 7. Cadde) ve Bestekar caddelerinin tamamı araç trafiğine kapatılacak.

Ayrıca Kızılırmak, Olgunlar, Selanik, Tunalı Hilmi, Azerbaycan (Bahçeli 3), Yüksel, Sakarya, Kumrular, Tunus ve Tuna caddeleri de trafiğe kapalı olacak.

Ziya Gökalp Caddesi’nin Kolej ile Kızılay Kavşağı arasında kalan bölümü ile İnkılap, Konur, Karanfil, Bilge, Bülten, Çığır ve Bayındır sokakları da araç trafiğine kapatılacak yollar arasında yer aldı.

İhtiyaç halinde kapatılacak yollar

Açıklamada, 31 Aralık akşamı ihtiyaç duyulması halinde Oğuzhan Asiltürk, Meşrutiyet, Filistin, Polonya, İran, Arjantin ve Kuleli caddelerinin de programlar sona erene kadar araç trafiğine kapatılabileceği bildirildi.

Yetkililer, sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaret ile yönlendirmelerine uymaları konusunda uyarıda bulundu.

Yerel Haberler El freni faciası: Aracını durdurmak isterken hayatını kaybetti

Yerel Haberler OSKİ sondaj çalışmalarına hız verdi

Yerel Haberler Hüseyin Kahya Fabrikası yükseliyor

Yerel Haberler A Milli Takım’ın yeni formaları tanıtıldı

Yerel Haberler Bayram sevinci yasa döndü: Aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti

Yerel Haberler Kars 36 Spor Kulübü’nden teşekkür

Yerel Haberler Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Yerel Haberler Erzurum’da deprem alarmı: Horasan’da iki sarsıntı

Yerel Haberler Bakan Fidan’dan çok taraflı diplomasi trafiği

Yerel Haberler Üniversite öğrencilere af düzenlemesi geliyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021