Yerel Haberler - 06.12.2025 - 19:30
ANKARA / BHA
İnternet medyasına alanında yürütülen başarılı çalışmaları nedeniyle “Yılın Sivil Toplum Kuruluşu” ödülüne layık görülen Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) adına sunulan plaketi Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa aldı.
Törende konuşan Dr. Basa, TİMBİR’in çalışmalarının geniş kitlelere dokunduğuna dikkat çekerek, “TİMBİR olarak önemli çalışmalara imza atıyoruz ve bu çalışmaların ödülle taçlandırılması bizim için büyük motivasyondur. Sivil toplumun güçlenmesi adına yürüttüğümüz çalışmaların karşılık bulmasından memnuniyet duyuyoruz.” dedi.
Dijital medya alanındaki güçlü organizasyon yapısıyla öne çıkan TİMBİR’in bu ödüle değer görülmesi, kurumun sivil toplum alanındaki etkisini ve öncü rolünü bir kez daha ortaya koydu.
Yerel Haberler Beypazarı Belediye başkanı Dr. Özer Kasap: İlçede toplumun tüm kesimleriyle ortak hareket edeceğiz
Yerel Haberler Samsun’da zincirleme kaza: 19 kişi yaralandı
Yerel Haberler İsparta’da kaza yapan gençler Burdur’da defnedildi
Yerel Haberler Ankara barajlarında doluluk oranı geriledi
Yerel Haberler Kars’ta Nevruz Bayramı kutlandı
Yerel Haberler AYM denetiminde 3 partiye suç duyurusu kararı
Yerel Haberler Türkiye – Romanya maçına Fransız hakem
Yerel Haberler Yurt genelinde yağışlı hava etkisini devam ettirecek
Yerel Haberler “Çanakkale’de yapılamaz” denilen ameliyat ile hayata tutundu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021