Yerel Haberler - 06.12.2025 - 19:30
ANKARA / BHA
İnternet medyasına alanında yürütülen başarılı çalışmaları nedeniyle “Yılın Sivil Toplum Kuruluşu” ödülüne layık görülen Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) adına sunulan plaketi Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa aldı.
Törende konuşan Dr. Basa, TİMBİR’in çalışmalarının geniş kitlelere dokunduğuna dikkat çekerek, “TİMBİR olarak önemli çalışmalara imza atıyoruz ve bu çalışmaların ödülle taçlandırılması bizim için büyük motivasyondur. Sivil toplumun güçlenmesi adına yürüttüğümüz çalışmaların karşılık bulmasından memnuniyet duyuyoruz.” dedi.
Dijital medya alanındaki güçlü organizasyon yapısıyla öne çıkan TİMBİR’in bu ödüle değer görülmesi, kurumun sivil toplum alanındaki etkisini ve öncü rolünü bir kez daha ortaya koydu.
Yerel Haberler Keçiören Belediyesi personeline stres yönetimi eğitimi
Yerel Haberler Sosyal medya ilanlarına milyonluk ceza
Yerel Haberler İstanbul’da selden etkilenen esnafa 80 milyon lira destek
Yerel Haberler Taşa işlenen 12 bin yıllık sır: Göbeklitepe
Yerel Haberler Resmî Gazete’de bugün: 18 Ekim 2026 Resmi Gazete kararları
Yerel Haberler Yağışlı haftanın ardından sıcaklıklar artacak mı?
Yerel Haberler Süper Lig’de günün fikstürü: 3 karşılaşma oynanacak
Yerel Haberler Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı
Yerel Haberler Savunma sanayiinde 20 milyar dolarlık sözleşme hedefi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021