Yerel Haberler - 28.11.2025 - 11:44
ANKARA-BHA
Türkiye Madenciler Derneği (TMD), 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla “Sorumlu Madencilik Zirvesi ’25’i düzenleyecek. Zirve, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın katılımı ile Ankara HiltonSA Otel’de gerçekleştirilecek.
Zirve programı sabah 09.30’da kayıt ve karşılama ile başlayacak, 10.00’da açılış filmi gösterimi ve açılış konuşmalarıyla devam edecek. İlk oturumda MTA ve Eti Maden’in 90. yıl dönümleri özel olarak ele alınacak, ikinci oturumda ise Türkiye ekonomisinde madenciliğin stratejik rolü ve finansal yaklaşımlar değerlendirilecek.
Üçüncü oturumda “Doğa ve Toplumla Uyumlu Madencilik” başlığı altında sunumlar yapılacak, dördüncü oturumda “Güvenli Madenciliğin Öncüleri”, beşinci oturumda ise “Sorumlu Madencilik İnisiyatifi ve Dünyada Sürdürülebilir Madencilik” konuları ele alınacak. Program, özel bir oturumla “Sosyal Performansı Yönetmek – Riskler ve Anahtar Adımlar” değerlendirmesiyle tamamlanacak.
Yerel Haberler Öncelik can güvenliği
Yerel Haberler Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Yerel Haberler Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı
Yerel Haberler Bakan Göktaş: “Kadınları güçlendirmeye devam edeceğiz”
Yerel Haberler CHP’li Güneşhan’dan Bakan Tekin’e Halk Eğitim Merkezleri’ndeki usulsüzlüklere ilişkin soru önergesi
Yerel Haberler Avrupalıların yarısı Trump’ı “kıtaya tehdit” olarak görüyor
Yerel Haberler Merhum Cemal Öztürk için ilk vefa Doğankent’ten
Yerel Haberler Güneybatı’da sağanak alarmı: 6 il için uyarı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021