Yerel Haberler - 02.01.2026 - 10:09
ANKARA-BHA
Ankara Valiliği, il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin bilgi paylaştı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, emniyet ve jandarma ekipleri tarafından 26 Aralık ile 1 Ocak tarihleri arasında kapsamlı bir çalışma yürütüldü.
Operasyonlar kapsamında, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve ifadeye yönelik aranan şüpheliler tek tek tespit edilerek yakalandı. Çalışmalarda, 20 yıl ve üzeri hapis cezası bulunan 4 kişi, 10 yıl ve üzeri hapis cezası bulunan 16 kişi, 5 ila 10 yıl arası hapis cezası olan 35 kişi ile 5 yıla kadar hapis cezası bulunan 306 kişi gözaltına alındı.
Ayrıca, ifadeye yönelik aranan 530 şüphelinin de yakalandığı bildirildi. Böylece yürütülen operasyonlarda toplam 891 kişi emniyet ve jandarma ekiplerince yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
Valilik, suç ve suçlularla mücadele kapsamında benzer çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirtti.
Yerel Haberler Kaymakam’dan yeni emniyet müdürüne ziyaret
Yerel Haberler Yeşilyurt’ta 5 bin 970 öğrenciye sıfır atık eğitimi
Yerel Haberler Çevrefest, Güdül’de ilgi gördü
Yerel Haberler İspanyol Basını Çorum’u yazdı
Yerel Haberler Hanımınçiftliği’nde vatandaşlardan başkanlara doğrudan talep
Yerel Haberler Gastronominin Oscar’ı bir kez daha BAÜN’e
Yerel Haberler Kars’ta hayvancılığa güç katacak proje
Yerel Haberler MTÜ Tıp Fakültesi ilk mezunlarını verdi
Yerel Haberler Meteoroloji’den Güneydoğu Anadolu için toz taşınımı uyarısı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021