Yerel Haberler - 25.07.2025 - 11:45
ANKARA – BHA
Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 18-24 Temmuz tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kent genelinde aranan şahıslara yönelik kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdiği belirtildi.
Bu çalışmalar kapsamında, hakkında 20 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi, 10 yıl ve üzeri cezası olan 22 kişi, 5 ila 10 yıl arası hapis cezası bulunan 42 kişi ve 5 yıla kadar cezası olan 327 kişi yakalandı. Ayrıca ifadeye yönelik olarak aranan 447 kişi de gözaltına alındı.
Toplamda 844 kişinin yakalandığı operasyonlarda, halkın huzur ve güvenliğini sağlama hedefiyle çalışmaların aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Yerel Haberler Etimesgut Belediyesi’nde zimmet soruşturması: 4 gözaltı
Yerel Haberler Yeni haftada yağış etkisini sürdürüyor
Yerel Haberler Antalya Büyükşehir’e yolsuzluk soruşturmasında yeni gözaltı
Yerel Haberler Üniversitelilerden köy okuluna anlamlı dokunuş
Yerel Haberler Başkan Fatma Betül Sayan Kaya Isparta‘ya geldi
Yerel Haberler Milliler Dünya Kupası için sahaya çıkacak: Rakip Kosova
Yerel Haberler Alacabel’de kar kalınlığı 5 santime ulaştı
Yerel Haberler Isparta İyi parti il başkanı görevden alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021