Yerel Haberler - 11.12.2025 - 13:02
ANKARA – BHA
Anahtar Parti kaynakları, kamuoyunu yanıltmak amacıyla istifa görüntüleri paylaşan bazı kişilerin hâlihazırda AK Parti üyesi olduğunun tespit edildiğini belirtti. Açıklamada, bu durumun bir iç kriz değil; güçlenen Anahtar Parti’yi durdurmak için başvurulan ucuz bir algı oyununun parçası olduğunun altı çizildi.
İl Başkanlığı, söz konusu iddialara ilişkin şu ifadeleri paylaştı: “10.12.2025 Çarşamba günü akşam 18.15 civarında Anahtar Parti’den görsel video ile istifa eden arkadaşlardan yöneticimiz olan gerçekte 2 kişi olup; bunun dışında ‘350-400’ söylemi gerçek dışıdır. Bu sayı, nicelik açısından haberlerde gündem olabilmek için kullanılmıştır.”
Parti teşkilatı, kamuoyunun manipülasyonlara itibar etmemesi gerektiğini vurguladı.
Yerel Haberler Avrupa’dan 13 noktadan Bodrum’a direkt uçuş
Yerel Haberler KVKK’den belediyelerin turistik canlı yayınlarına uyarı
Yerel Haberler Yaz Kur’an kursları için kayıt süreci başladı
Yerel Haberler Dünya Kupası’nda yeni gün heyecanı: 4 kritik mücadele
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021