Yerel Haberler - 21.11.2025 - 6:34
İSTANBUL-BHA
Karşılaşmanın ilk bölümü oldukça dengeli geçti. İki takım da pota altını etkili kullanırken, Barcelona ilk periyodu 19-18 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Anadolu Efes’te top kayıplarının artması ve boş atışların kaçmasıyla kontrol İspanya temsilcisine geçti. Laprovittola, Hernangomez ve Cale’nin üst üste bulduğu sayılarla Barcelona farkı 19. dakikada 13’e çıkardı ve devreye 46-35 üstün girdi.
Anadolu Efes ikinci yarıya adeta fırtına gibi başladı. Barcelona’nın yalnızca Shengelia ile bulduğu tek basketine karşılık 12-0’lık seri yakalayan lacivert-beyazlılar, 24. dakikada farkı 1 sayıya kadar indirdi. Taraftar desteğini arkasına alan Efes, Dessett’in isabetiyle 26. dakikada öne geçti ve son çeyreğe 58-55 üstün girdi.
Maçın son bölümü büyük heyecana sahne oldu. Skorun sık sık el değiştirdiği final periyodunda Barcelona, bitime 36 saniye kala 73-72 öne geçti. Ancak son hücumu kullanan Anadolu Efes, bitime 0.3 saniye kala Cordinier’e yapılan faul sonrası serbest atış çizgisine gitti. Fransız oyuncu iki atışı da sayıya çevirerek skoru 74-73 yaptı. Barcelona son hücumdan yararlanamayınca mücadeleyi Anadolu Efes kazandı.
Yerel Haberler Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Yerel Haberler Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Yerel Haberler “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Yerel Haberler Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Yerel Haberler Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı
Yerel Haberler Ekmek meselesi ATSO gündeminde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021