Ameliyat olan bebeğe, doktorun adı verildi

Aksaray Haberleri - 30.05.2018 - 13:40

Karında şişlik ve kaka yapamama şikayeti ile Niğde’den, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen ve doğumunun 33.saatinde Çocuk Cerrahı Op.Dr.Ayşe Betül Öztürk tarafından ameliyat alınarak sağlığına kavuşan bebek taburcu edildi.

Karadaş ailesi, geçirdiği İntestinal ve kolonik atrezi (Barsak tıkanıklığı) ameliyatı sonrası kızlarını ilk defa doğumunun 12 gününde kucaklarına aldılar.

Doktora isim sürprizi

Karadaş ailesi, büyük bir vefa örneği göstererek, henüz 13 saatlik iken teslim ettikleri Op.Dr.Ayşe Betül Öztürk’e isim sürprizi yaptılar. Bebeklerine doktor Ayşe Betül’ün adını verdiler.

Op.Dr. Ayşe Betül Öztürk, Karadaş ailesinin gösterdiği vefa örneği sonrasında, bebeğe isminin verilmesinin kendisi için sürpriz olduğunu belirterek oldukça duygulandı.

Minik Ayşe Betül’e uzun ve sağlıklı bir ömür dileyen Op. Dr. Ayşe Betül Öztürk, adaşı Ayşe Betül ve annesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karadaş ailesi, kızlarının sağlığına kavuşmasına vesile olan Op. Dr. Ayşe Betül Öztürk ile Ş.Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniği yeni doğan yoğun bakım ünitesi ekibine ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması

Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim

Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor

Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma

Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı

Aksaray Haberleri Guardiola Filistin için haykırdı: “Sessizlik en büyük silah”

Aksaray Haberleri Vali Mehmet Makas, milletvekili ve bürokratlarla Akçakoca’da

Aksaray Haberleri Başkent Üniversitesi ISIF’25’te ödüllerle döndü

Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı

Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021