Aksaray Haberleri - 30.05.2018 - 13:40
Karında şişlik ve kaka yapamama şikayeti ile Niğde’den, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen ve doğumunun 33.saatinde Çocuk Cerrahı Op.Dr.Ayşe Betül Öztürk tarafından ameliyat alınarak sağlığına kavuşan bebek taburcu edildi.
Karadaş ailesi, geçirdiği İntestinal ve kolonik atrezi (Barsak tıkanıklığı) ameliyatı sonrası kızlarını ilk defa doğumunun 12 gününde kucaklarına aldılar.
Doktora isim sürprizi
Karadaş ailesi, büyük bir vefa örneği göstererek, henüz 13 saatlik iken teslim ettikleri Op.Dr.Ayşe Betül Öztürk’e isim sürprizi yaptılar. Bebeklerine doktor Ayşe Betül’ün adını verdiler.
Op.Dr. Ayşe Betül Öztürk, Karadaş ailesinin gösterdiği vefa örneği sonrasında, bebeğe isminin verilmesinin kendisi için sürpriz olduğunu belirterek oldukça duygulandı.
Minik Ayşe Betül’e uzun ve sağlıklı bir ömür dileyen Op. Dr. Ayşe Betül Öztürk, adaşı Ayşe Betül ve annesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Karadaş ailesi, kızlarının sağlığına kavuşmasına vesile olan Op. Dr. Ayşe Betül Öztürk ile Ş.Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniği yeni doğan yoğun bakım ünitesi ekibine ayrı ayrı teşekkür ettiler.
Aksaray Haberleri Beypazarı trafik kazası 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı
Aksaray Haberleri Yurdun bazı kesimlerinde kar etkili oldu
Aksaray Haberleri Basit usulden gerçek usule geçecek mükelleflere geçiş kolaylığı
Aksaray Haberleri Kars36 Spor, Nusaybin Belediye Spor deplasmanında puan arayacak
Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 70 bin 654’e çıktı
Aksaray Haberleri Fatih Erbakan: Terör konusunda çözüm referandumdur
Aksaray Haberleri Gümüş fiyatları zirveyi gördü, haftayı rekorla kapattı
Aksaray Haberleri Lider Galatasaray, Antalyaspor’a konuk oluyor: İşte muhtemel 11’ler
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021