Aksaray Haberleri - 30.05.2018 - 13:40
Karında şişlik ve kaka yapamama şikayeti ile Niğde’den, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen ve doğumunun 33.saatinde Çocuk Cerrahı Op.Dr.Ayşe Betül Öztürk tarafından ameliyat alınarak sağlığına kavuşan bebek taburcu edildi.
Karadaş ailesi, geçirdiği İntestinal ve kolonik atrezi (Barsak tıkanıklığı) ameliyatı sonrası kızlarını ilk defa doğumunun 12 gününde kucaklarına aldılar.
Doktora isim sürprizi
Karadaş ailesi, büyük bir vefa örneği göstererek, henüz 13 saatlik iken teslim ettikleri Op.Dr.Ayşe Betül Öztürk’e isim sürprizi yaptılar. Bebeklerine doktor Ayşe Betül’ün adını verdiler.
Op.Dr. Ayşe Betül Öztürk, Karadaş ailesinin gösterdiği vefa örneği sonrasında, bebeğe isminin verilmesinin kendisi için sürpriz olduğunu belirterek oldukça duygulandı.
Minik Ayşe Betül’e uzun ve sağlıklı bir ömür dileyen Op. Dr. Ayşe Betül Öztürk, adaşı Ayşe Betül ve annesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Karadaş ailesi, kızlarının sağlığına kavuşmasına vesile olan Op. Dr. Ayşe Betül Öztürk ile Ş.Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniği yeni doğan yoğun bakım ünitesi ekibine ayrı ayrı teşekkür ettiler.
Aksaray Haberleri Keçiören’de drift yaparak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye 384 bin lira para cezası
Aksaray Haberleri Ankara’da Yazarlar Akademisi’nde Işığın Gölgesinde Dostoyevski ve Rembrandt konuşuldu
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk dünyasıyla birliğimizi zirveyle daha ileri taşıyacağız
Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolculara yeni hizmetler sunuluyor
Aksaray Haberleri Spor Yazarı Ömer Gürsoy: ”Futbolda Zırh Çatırdıyor”
Aksaray Haberleri ATO Başkanı Baran: Her oy iş dünyamıza güç katıyor
Aksaray Haberleri Sultanlar Ligi’nde günün maç programı belli oldu
Aksaray Haberleri Gram ve çeyrek altın ne kadar?
Aksaray Haberleri Vergi mükelleflerine elektronik tebligat zorunluluğu genişletildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021