Altınsoy, Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Ediyor

Aksaray Haberleri - 25.07.2018 - 15:35

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, seçim sonrası da çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, sivil toplum kuruluş temsilcilerini de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

İl Başkanı Altınsoy son olarak geçtiğimiz gün İl Başkan Yardımcısı Seyit Temel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin’i, Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mesut Konuk’u ve Manavlar ve Seyyar Pazarcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal’ı ziyaret ederken önümüzdeki günlerde ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

Ziyaretleri esnasında Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük bir önem verdiklerini dile getiren Başkan Altınsoy, Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumun sesi olduğunu belirterek, “Sivil Toplum Kuruluşlarımıza her zaman önem veriyoruz. Onların toplumun sesi olduğunu biliyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile bir arada olmak ve çalışmak bizlere mutluluk veriyor” dedi.

Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, ziyaretler karşılıklı fikir alış verişi ile sona erdi.

Aksaray Haberleri Artvinspor Kulübü’nden kurum ziyaretleri

Aksaray Haberleri Kars’ta yem işletmelerine eş zamanlı denetim

Aksaray Haberleri Sağlık-Sen Genel Başkanı Doğan: Herkes evindeyken hemşire görev başındadır

Aksaray Haberleri Gazeteci Arif Çakmak vefatının 1. yılında kabri başında anıldı

Aksaray Haberleri İspanya’da Hantavirüs endişesi: Gemiden tahliye edilen bir kişinin testi pozitif

Aksaray Haberleri Arhavi’de “Vicdanlı Bilim Şenliği” ilgi gördü

Aksaray Haberleri Fatih Erbakan’dan Ankara Kent Konseyi’ne övgü: “Bu çalışmaları iyilik hareketi olarak görüyorum”

Aksaray Haberleri Samsun’da İl Tütün Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Aksaray Haberleri İnşaat maliyetlerinde yıllık artış sürüyor

Aksaray Haberleri Optisyenlik sektörü ATO’da mercek altına alındı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021