Yerel Haberler - 04.12.2025 - 13:37
ANKARA-BHA
NBA’de Houston Rockets, kendi sahasında Sacramento Kings’i 121-95 yenerek galibiyete ulaştı. Toyota Center’daki maçta Alperen Şengün 28 sayı ve 10 ribauntla “double-double” yaparken, kariyerindeki toplam sayı katkısını 5 binin üzerine taşıdı.
Rockets’ta Kevin Durant 24 sayı ve 8 asistlik performans sergiledi. Amen Thompson ise 20 sayı ve 12 ribauntla karşılaşmanın etkili isimlerinden biri oldu. Kings cephesinde Maxime Raynaud ve Malik Monk 25’er sayı üretti. Keegan Murray mücadeleyi 5 sayı ve 11 ribauntla tamamladı.
Aynı gece Denver Nuggets, Indiana Pacers deplasmanından 135-120’lik skorla ayrıldı. Gainbridge Fieldhouse’daki maçta Jamal Murray 52 sayıyla sahanın en skorer oyuncusu oldu.
Denver’da Nikola Jokic 24 sayı ve 13 asistle “double-double” yaptı. Pacers’ta Pascal Siakam 23, Andrew Nembhard 16 ve Bennedict Mathurin 15 sayı kaydetti.
Yerel Haberler Nallıhan’da öğrenciler karnelerine kavuştu
Yerel Haberler A Milli Takım, Dünya Kupası’nı ABD galibiyetiyle noktaladı
Yerel Haberler Milletvekilinin karıştığı feci kazada 1 can kaybı
Yerel Haberler Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Yerel Haberler Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021