Yerel Haberler - 26.12.2025 - 11:52
KARS – BHA
Uluslararası Kayak ve Snowboard Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen Alp Disiplini FIS Sarıkamış Cup Yarışları, bugün gerçekleştirilen final müsabakalarıyla tamamlandı.
22–25 Aralık tarihleri arasında #KristalKarlarDiyarı Sarıkamış’ta düzenlenen organizasyona, 21 farklı ülkeden 126 sporcu katıldı. Dört gün boyunca devam eden yarışlarda sporcular, Sarıkamış’ın dünyaca ünlü kristal karında dereceye girebilmek için büyük bir mücadele sergiledi.
Sarıkamış Kayak Merkezi’nin ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmasının bölge tanıtımı ve kış turizmi açısından büyük önem taşıdığı vurgulanırken, bu tür prestijli yarışların önümüzdeki yıllarda artarak devam etmesi temenni edildi.
Yarışların ardından düzenlenen kapanış seremonisinde, dereceye giren sporcuların ödülleri; Kars Valisi Ziya Polat, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Şahin ve Emekli Vali, Kayak Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Celalettin Güvenç tarafından takdim edildi.
Uluslararası düzeyde başarıyla tamamlanan Alp Disiplini FIS Sarıkamış Cup, Sarıkamış’ın kış sporları alanındaki marka değerini bir kez daha gözler önüne serdi.
Yerel Haberler Süper Lig’de günün fikstürü: 3 karşılaşma oynanacak
Yerel Haberler Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı
Yerel Haberler Savunma sanayiinde 20 milyar dolarlık sözleşme hedefi
Yerel Haberler Galatasaray deplasmanda kazandı: Deniz Gül 88. dakikada attı
Yerel Haberler Potada derbi heyecanı: Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırlayacak
Yerel Haberler Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Yerel Haberler Okulda seçim heyecanı; öğrenciler sandık başına gitti
Yerel Haberler Ankara’nın meşhur ayazı kolonyaya dönüştürüldü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021