Yerel Haberler - 04.09.2025 - 9:41
İZMİR-BHA
İzmir’in Aliağa ilçesinde yer alan Nemport Limanı’nda konteyner elleçleme alanında gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kontrol altına alınan yangında bazı konteynerler hasar gördü.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yangının saat 04.00 sıralarında depolama alanında başladığı belirtildi. Açıklamada, “İhbar üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri 10 arazöz, 4 tonaj araç, 2 endüstriyel araç ve çok sayıda personel ile olay yerine sevk edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden gelen su tankerleri de söndürme çalışmalarına destek verdi. Yapılan incelemelerde, yanan konteynerlerde balık yağı bulunduğu ve alevlerin bölgeyi hızla sardığı belirlendi. Aynı zamanda otluk alana da sıçradığı tespit edilen alevler, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrol altına alındı” ifadelerine yer verildi.”
Yerel Haberler Adıyaman’da 8 yaşındaki kayıp çocuk ölü bulundu
Yerel Haberler ASÜ mezunu milli güreşçi Rıza Kayaalp öğrencilerle buluştu
Yerel Haberler Antalya’ya değer katan isimler aynı gecede buluştu
Yerel Haberler Myanmar’da akaryakıt krizi derinleşiyor: Fiyatlar zirvede
Yerel Haberler Adalet Bakanı Gürlek Düzce’de ziyarette bulundu
Yerel Haberler Türkiye çevrim içi sürede dünya ortalamasını geride bıraktı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021