AKUT’dan Beypazarı’nda bilgilendirme semineri

Yerel Haberler - 16.12.2025 - 13:45

YAŞAR TONBAK / ANKARA-BHA

AKUT Vakfı görevlileri Beypazarı İlçesinde, Deprem anında yapılması gerekenler, deprem sonrası yapılması gerekenler, acil durum çantası gibi pek çok konuda bilgilendirmede bulundu.

AKUT, görevlileri Ercüment çelebi ve Sadettin Ünlü, Beypazarı Belediye toplantı salonunda katılımcılarına, depren konusunda ve deprem sonrasında, yapılması gerekenler ile Acil durum planı, acil durum çantası gibi konularda bilgilendirmede bulundu.

AKUT görevlileri bilgilendirmesinde, deprem anında yapılacaklar, deprem sonrası yapılacaklar, Acil durum planı, Buluşma noktası, olası bir afette ihtiyaç duyacağınız malzemeleri uygun bir yerde bulundurulması, mekânlardaki eşyaların sabitlenmesi gibi pek çok konularda, olası bir depremde enkazda kalındığında yapılması gerekenler ile sesin duyurulması nasıl sağlanır, gibi konular üzerine bilgilendirme semineri düzenlendi.

Belediye Kültür müdürlüğü tarafından tertiplenen AKUT bilgilendirme seminerine Belediye Kültür müdürü Zafer Poyraz, Kurtarma ekiplerinde görev alan vatandaşlar ve gönüllüler katıldı.

Yerel Haberler Amasya’da ‘dur’ ihtarına uymayan motosikletli çocuk polise çarptı

Yerel Haberler Kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik tutuklandı

Yerel Haberler AK Parti Adana İl Başkanı Dağlı: Adana’da yaşanan sel felaketi değil, yönetim zafiyetidir!

Yerel Haberler Beytüşşebap’ta kar kalınlığı bazı bölgelerde 2 metreyi aştı

Yerel Haberler Yaşar Sarıkaya ile Bu Programda Esnaf Susmuyor

Yerel Haberler Uğur Mumcu AKK’de anıldı

Yerel Haberler Pendik’te midibüs tıra çarptı: 13 yaralı

Yerel Haberler Aksaray’da Yatırımcılara Güçlü Teşvikler Geliyor

Yerel Haberler BDDK’dan kredi kartı limit düzenlemesine ilişkin açıklama

Yerel Haberler RTÜK’ten dezenformasyona karşı uyarı: Gözlerine değil, aklına güven

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021