Aktivite Merkezinde 5 Yıldızlı Otel Konforu

Aksaray Haberleri - 10.08.2017 - 15:20

Aksaray Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve kadınlara kaliteli bir yaşam tarzı sunacak olan Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi hizmete açıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’da kadınların ihtiyaç duyduğu sosyal, sportif, kültürel, mesleki anlamda çok modern bir merkezi hizmete açmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, aktivite merkezinin sadece kadınlara özel olduğunu belirterek, “Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi kadınlarımıza yönelik çok önemli bir projemizdir. Burası sadece kadınlarımıza özel, onların rahat vakit geçirebilecekleri çok özel bir yer.” ifadesini kullandı.

Başkan Yazgı, “Kadın Aktivite merkezimizde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitnes salonu, spor salonu, kütüphane, derslikler, mesleki kurslar, kabul ve dinlenme salonu yer alıyor. Yani kısacası kadınların burada her alanlarda faaliyet gösterebilecekler” şeklinde konuştu.

YÜZME HAVUZU VE SPOR SALONU HİZMETE AÇILDI

Kadın Aktivite Merkezi’nin en önemli birimleri olan yüzme havuzu ve spor salonu hanımların hizmetine sunuldu.

Yetkililer yüzme havuzunu kullanmak isteyen hanımların nasıl üye olabilecekleri konusunda şu ifadelere yer verdiler.

Yüzme havuzunda Aylık üyelik sistemi uygulanıyor. Havuz, hamam, sauna buhar odası ve ısıtmalı taş yataklı odadan aynı anda yararlanabilirler Gelemedikleri haftalarda kalan hakları devrediyor.

Üyelik için Kadın Aktivite Merkezinden bir form doldurulacak.1 adet kimlik fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf gerekiyor. Detaylı bilgiyi Fatih Mahallesi Kadın Aktivite Merkezinden şahsen öğrenebilecekler”

Aksaray Haberleri İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Tehdit ortamında müzakere mümkün değil

Aksaray Haberleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Beypazarı’nda

Aksaray Haberleri AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Köklerden Geleceğe Kadın Çalıştayı”na katıldı

Aksaray Haberleri Bahis soruşturmasında 314 antrenöre men cezası

Aksaray Haberleri Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Yeni Atama

Aksaray Haberleri Kağızman’da üreticilere Bitki Koruma Eğitimi

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi Nottingham Forest oldu

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi belli oluyor

Aksaray Haberleri Aksaray’da TOKİ Kurası Çekildi: 2 Bin 353 Aile Ev Hayaline Kavuştu

Aksaray Haberleri Kars’ta 2 gündür kayıp olan genç asansör boşluğunda ölü bulundu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021