Aksaray Haberleri - 14.03.2016 - 13:35
Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı patlamada Aksaraylı Maden Teknik ve Arama (MTA) da, Tabiat Tarihi Müzesi personeli 26 yaşındaki Mehmet Alan da hayatını kaybetti.
Ankara’da dün Kızılay Meydanı’ndaki terör saldırısında MTA’da Tabiat Tarihi Müzesi personeli olarak görev yapan 26 yaşındaki Mehmet Alan’da hayatını kaybetti. Aslen Aksaray’ın Sultanhanı Kasabası nüfusuna kayıtlı olan Mehmet Alan’ın 2015 yılında MTA’da çalışmaya başladığı ve bekar olduğu belirtildi. Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Mehmet Alan’ın iş arkadaşı Burhan Tural’ın da aynı saldırıda yaralandığı ve Hacettepe Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan, MTA Genel Müdürü Yusuf Ziya Coşar, kurumun resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Ankara Güvenpark’ta gerçekleşen patlama sonucunda Genel Müdürlüğümüz Tabiat Tarihi Müzesi personeli Mehmet Alan Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Ayrıca Tabiat Tarihi Müzesi personeli Burhan Tural bu elim olayda yaralanmış olup tedavisi Hacettepe Hastanesinde devam etmektedir, kendisine Allah’tan acil şifalar dilerim” dedi.
Aksaray Haberleri Galatasaray, Anfield’da ağır yenilgiyle Devler Ligi’ne veda etti
Aksaray Haberleri Batman’da yedi mahalleyi rahatlayacak yol açılıyor
Aksaray Haberleri Bayram öncesi market denetimleri
Aksaray Haberleri Resmi Gazete’de yayımlandı: Çok sayıda atama ve görevden alma kararı
Aksaray Haberleri Emekli Sandığı kapsamındaki bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda
Aksaray Haberleri 18 ilde dolandırıcılık ve yasa dışı bahis operasyonu: 67 tutuklama
Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak
Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021