Aksaray’ın Yararına Olacak Tüm Çalışmalara Katkı Sağlamaya Hazırız

Aksaray Haberleri - 26.06.2020 - 14:00

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Aksaray Valiliği görevine atanan Hamza Aydoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Aksaray’ın faydasında dokunacak tüm çalışmalara destek vermeye hazırız” dedi.

AK Parti Teşkilatı olarak Aksaray’ın yararına yapılacak bütün çalışmalara destek olacaklarını belirten Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Valimiz Hamza Aydoğdu ile hep beraber el ele vererek Aksaray’ımızı daha iyi noktalara getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. İlimizde büyük başarılara imza atılacağına yürekten inanıyorum. Kendisine yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum.”

Ziyaret ve iyi niyet temennilerinden dolayı İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a teşekkür eden Vali Aydoğdu ise, vatandaşların beklediği hizmetleri kazandırmak için iş birliği içerisinde çalışacaklarını belirterek, ülkesine, devletine, bayrağına bağlı çalışan insanların yaşadığı bu şehirde hizmet etmenin heyecanını yaşadığını dile getirerek Aksaray’ın gelişmesi ve kalkınması için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

Aksaray Haberleri Yasa dışı bahis soruşturmasında Şahin’in tüm mal varlıklarına tedbir konuldu

Aksaray Haberleri Rusya: Küresel ekonomide eski küreselleşme dönemi kapandı

Aksaray Haberleri Galatasaray’ın rakibi kura çekimiyle belli oluyor

Aksaray Haberleri Savunma sanayii ihracatı 10 milyar doları aştı

Aksaray Haberleri Kristjan Asllani Beşiktaş için İstanbul’da

Aksaray Haberleri 379 FETÖ bağlantılı hesaba erişim engeli

Aksaray Haberleri Aksaray’da önemli onkolojik cerrahi operasyon başarıyla gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri Eğitimci – Yazar Murat Anar: Türk Dünyasının Yükselen Yıldızı: Özbekistan

Aksaray Haberleri Ümit Karan’dan itirafçı hamlesi iddiası

Aksaray Haberleri Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021