Aksaray’ın ilk onkolog doktoru görevine başladı

Aksaray Haberleri - 10.10.2018 - 9:48

Kanser hastalarının tedavileri ve kemoterapileri Aksaray’da yapılabilecek.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine Onkolog olarak atanan Dr. Teoman Şakalar görevine başladı.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan ve İç Hastalıkları Uzmanlığını yine Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayan Dr. Teoman Şakalar, bir süre Dâhiliye Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra yandal olarak kazandığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilimleri uzmanlığını tamamladı.

Sağlık Bakanlığınca Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Uzmanlığına atanarak görevine ve hasta kabulüne başladı.

Dr. Teoman Şakalar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapacak ilk onkolog olması nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım”

Onkoloji Uzmanı Dr. Teoman Şakalar; “Aksaray ve bölge halkına sağlık hizmeti vermek için buradayım. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kemoterapi Ünitesinde hedefe yönelik tedaviler, immünoterapiler, klasik terapilerle kanser hastalarını tedavi etmeye gayret göstereceğim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Hastanemiz taşınma sürecinde olduğu için poliklinik ve kemoterapi hizmetlerini yeni binada daha rahat sunabileceğiz. Aktif tedavi ve kemoterapi hizmetine başladığımızda kanser hastalarının Ankara, Konya, Kayseri gibi çevre illere gitmelerine gerek kalmayacaktır. Tüm tedavilerini Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptırabilecekler” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Gör. Cengizhan Kılıçaslan’da, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk onkolog doktorun görevine başlaması nedeniyle şunları söyledi:

“Onkoloji Uzmanının göreve başlaması ile birlikte Aksaray’ımızın önemli bir eksikliği ortadan kalkmış oldu. Yeni hastane ile birlikte mevcutta var olan Kemoterapi ünitemiz Onkoloji Uzmanı Dr. Teoman Şakalar ile birlikte daha aktif hale gelecektir. Aksaraylı hemşerilerimizin tedavi ve kemoterapi için il dışına çıkmalarına gerek kalmamıştır. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine Onkoloji Uzmanının atanmasında emeği geçenlere Aksaray halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Aksaray Haberleri Kars’ta ekmek fiyatlarına zam: Yeni tarife 15 lira oldu

Aksaray Haberleri “Zəfərlərə Doğru” Kitabı BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar’a takdim edildi

Aksaray Haberleri AKK’ya İz Bırakanların Konuğu Leyla Gencer oldu

Aksaray Haberleri Beypazarı Belediye Başkanı Kasap’dan, Çin Büyükelçiliği’ne ziyaret

Aksaray Haberleri “Zəfərlərə Doğru” Kitabı TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’ya takdim edildi

Aksaray Haberleri DSÖ’den hantavirüs açıklaması: Salgında sona doğru

Aksaray Haberleri Kars’ta yaz kursları için hazırlıklar başladı

Aksaray Haberleri Filenin Efeleri tarih yazdı: Dünya sıralamasında ilk kez ilk 10’a girdi

Aksaray Haberleri AK Parti Sözcüsü Çelik: Soykırım şebekesinin sözde bu kararı, tarihi gerçeklikten uzaktır

Aksaray Haberleri KETEM mobil tarama aracı yollara çıkıyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021