Aksaray’da Şehrin Yeni Yaşam Merkezi Millet Bahçesi

Belediye Haberleri - 08.11.2021 - 11:08

Aksaray Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Millet Bahçesine ağaç dikimleri ve oyun gruplarının kurulumu yapılıyor.

Kalanlar Mahallesinde bulunan doğal güzelliklerin gün yüzüne çıkacağı Millet Bahçesi toplam 342 Bin Metrekarelik alanda hayata geçiriliyor. Vatandaşların aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri Millet Bahçesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Geçtiğimiz günlerde yol açma çalışmalarının yapıldığı Millet Bahçesinde kapalı alan olarak kullanılacak kafeterya, kıraathane, kamelyalar ve dinlenme alanlarının inşaat çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 342 bin metrekarelik alanın tüm noktalarına ulaşımı kolaylaştırmak adına yollar açan Belediye ekipleri Akıllı Bisiklet Yolları ile Millet Bahçesinin tüm alanlarını donattı.

Şehir genelinde kişi başına düşen yeşil alan varlığını artırmak yönünde çalışmalar yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kalanlar Mahallesinde Millet Bahçesinin yapıldığı alandaki ağaçların ve süs bitkilerinin tamamının bakımını yaptırdı. Başkan Dinçer, mevcut ağaçların bakımlarının yanı sıra Millet Bahçesine çok sayıda sayı da fidanın dikilmesini sağladı.

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Millet Bahçesine kamelyalar ve yeni oyun grupları yerleştirilerek vatandaşların aileleri ile birlikte hoş zaman geçirebilecekleri mekân haline dönüştürüldü.

Mille Bahçesinde çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada Millet Bahçesinin şehrin yeni yaşam merkezi olacağını vurguladı.

Belediye Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Belediye Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Belediye Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Belediye Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Belediye Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Belediye Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Belediye Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Belediye Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Belediye Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Belediye Haberleri Dinçer, Yapmayacağım Bir İşin Sözünü Vermedim

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021