Aksaray’da Otizme Dikkat Çekildi

Aksaray Haberleri - 02.04.2016 - 16:00

Aksaray’da Otizme Dikkat Çekildi. Aksaray’da, 2 Nisan Otizme Farkındalık Gününe dikkat çekmek için engelli ve engelsiz çocuklar bir arada spor yaptı.

Otizme dikkat çekme kapsamında yurt içinde 72 ve yurt dışında 7 şubesi, Türkiye’de ve dünyada birçok engelli ve yakınlarına hizmet götüren Türkiye Beyaza Derneği, Cumhurbaşkanlığı himayesinde ‘Aşmak için hareket’ kampanyasını Aksaray’da harekete geçirdi. Faaliyet kapsamında Aksaray Dağılgan Spor Kompleksinde engelli ve engelsiz çocuklar bir araya getirildi. Çocuklar gönüllerince eğlenerek hoş vakit geçirdi.

Otizme dikkat çekmek için etkinlik düzenlediklerini ifade eden Türkiye Beyaza Derneği Aksaray Şube Başkanı Cem Elibol, “Aşmak için hareket kampanyası kapsamında Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkıları ile gerçekleştirdiğimiz etkinlikle engelli ve engelsiz çocuklar birlikte atletizm yaptı. Engelli ve engelsiz çocuklar, 2 Nisan Otizm Farkındalık Gününe dikkat çekmek amacıyla yakalarına mavi kurdele takıldı” dedi.

Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı

Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021