Aksaray’da Otizme Dikkat Çekildi

Aksaray Haberleri - 02.04.2016 - 16:00

Aksaray’da Otizme Dikkat Çekildi. Aksaray’da, 2 Nisan Otizme Farkındalık Gününe dikkat çekmek için engelli ve engelsiz çocuklar bir arada spor yaptı.

Otizme dikkat çekme kapsamında yurt içinde 72 ve yurt dışında 7 şubesi, Türkiye’de ve dünyada birçok engelli ve yakınlarına hizmet götüren Türkiye Beyaza Derneği, Cumhurbaşkanlığı himayesinde ‘Aşmak için hareket’ kampanyasını Aksaray’da harekete geçirdi. Faaliyet kapsamında Aksaray Dağılgan Spor Kompleksinde engelli ve engelsiz çocuklar bir araya getirildi. Çocuklar gönüllerince eğlenerek hoş vakit geçirdi.

Otizme dikkat çekmek için etkinlik düzenlediklerini ifade eden Türkiye Beyaza Derneği Aksaray Şube Başkanı Cem Elibol, “Aşmak için hareket kampanyası kapsamında Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkıları ile gerçekleştirdiğimiz etkinlikle engelli ve engelsiz çocuklar birlikte atletizm yaptı. Engelli ve engelsiz çocuklar, 2 Nisan Otizm Farkındalık Gününe dikkat çekmek amacıyla yakalarına mavi kurdele takıldı” dedi.

Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri

Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu

Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak

Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor

Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız

Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı

Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde

Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama

Aksaray Haberleri Türkiye’nin ilk yapay zekâ destekli gazetecilik eğitim platformu tanıtıldı

Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021