Aksaray’da Makas Kavşağı Led Aydınlatma İle Işıl Işıl Oldu

Ana Manşet - 17.08.2022 - 9:52

Aksaray Belediyesi şehir giriş çıkışlarının düzenlenmesi için E-90 bağlantılı makas mevkiinde çalışma başlatmış ve yapılan düzenleme ile şehir giriş ve çıkışı daha düzenli hale gelmişti. Aksaray Belediyesi düzenleme çalışmasından sonra Makas ve E-90’a bağlantı yolunda ledli aydınlatma çalışması başlattı. Farklı renkte ledlerin kullanıldığı dekoratif aydınlatma ile makas kavşağında bulunan ay yıldız görseli ışıl ışıl hale büründü.

Aksaray’ın şehir içi ulaşımında trafik güvenliği ve konforunu artırmak için önemli çalışmalar yürütülen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin en yoğun kullanılan birçok noktada kavşak düzenlemesi başlattı. Kentsel ulaşım sistemleri planlamasında can ve mal güvenliğini önceliğe alan Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kavşak düzenlemelerini artan araç sayısını göz önüne alarak gerçekleştiriyor.

Şehrin ulaşım noktasındaki ihtiyaçlarını tek tek gideren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Karayolları Bölge Müdürlüğünün koordinesinde makas mevkiinde düzenleme çalışması başlatarak ile şehrin E-90 bağlantı yolunu kalıcı bir çözüme kavuşturdu. Makas kavşağında yapılan düzenlemenin ardından dekoratif aydınlatma çalışması da başlatıldı. Farklı renkte led lambaları kullanılarak yapılan dekoratif aydınlatma ile kavşaktaki ay yıldız görseli ön plana çıkarken makas ile E-90 bağlantı yolunda orta refüj zeminleri led ışıklarla süslendi. Özellikle gece görüntüsüyle büyük beğeni toplayan aydınlatma sistemi ile şehir giriş çıkışında görsel olarak dikkat çekmeyi başardı.

Aksaray Belediyesince daha öncede şehrin ana arter yollarında sokak aydınlatma lambalarını yenilenmiş, şehre modern bir görünüm kazandıran çalışma takdir toplamıştı.

Ana Manşet ABB’den ulaşım tarifelerinde düzenleme: Artış 2026’da uygulanacak

Ana Manşet Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başdeğirmen’e övgü

Ana Manşet İstanbul ve İzmir’de yaklaşık 7 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi

Ana Manşet Kars’ta ‘Afete Hazırlık ve Psikososyal Dayanıklılık Eğitimi’ düzenlendi

Ana Manşet DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Sudan, Kars’ta bölgesel kalkınma ve kadın istihdamı vurgusu

Ana Manşet Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı

Ana Manşet Ali Çetin, şehit aileleriyle buluştu

Ana Manşet Saratov’da İHA saldırısı: 2 kişi hayatını kaybetti

Ana Manşet Kredi kartı faizlerinde yeni düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı

Ana Manşet Kars’ta Haydar Aliyev vefatının 22. yılında anıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021