Aksaray Haberleri - 15.05.2017 - 15:37
Aksaray Valisi Aykut Pekmez, engellilerin kolay iş edinmesi, işverenlerin de insan kaynağına ulaşması amacıyla düzenlenen “İstihdam Engel Tanımıyor” isimli engelliler zirvesine katıldı.
Programa Vali Aykut Pekmez’in yanı sıra Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İşkur İl Müdürü Mahmut Akkuş, iş edinmek isteyen vatandaşlar ile işverenler katıldı.
Engelsiz birey ve engelsiz toplum için öncelikle zihinlerdeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirten İşkur İl Müdürü Akkuş, “engelli bireylerin iş edinmesi onların topluma kazandırılmasını ve kendilerini toplumun bir parçası olarak görmelerini sağlayacaktır. Devletimiz engellilere yönelik gerçekleştirdiği sosyal ve ekonomik reformlarla imkanlarını seferber ederek her daim onların yanındadır. Ayrıca onların kamu ve özel sektörde iş edinmeleri için kariyer fuarları düzenleyerek hem kendilerine yetmeleri hem de toplumsallaşmaları amaçlanmaktadır.” dedi.
Vali Aykut Pekmez program sonunda engelli istihdamına en çok katkı sağlayan firmalara plaketlerini verdi.
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı
Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı
Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021