Ana Manşet - 12.03.2026 - 8:50
Aksaray’da düzenlenen iftar programında asansör sektörünün önemli temsilcileri buluştu.
Aksaray İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ferdi Gürel, AKAASİAD (Aksaray Asansör Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) Başkanı Mustafa Dağ ve Türkiye Asansörcüler Federasyonu (TASFED) Başkanı Yusuf Atik’in katılımlarıyla gerçekleşen programda çok sayıda asansör firması ve sektör temsilcisi de yer aldı.
Yoğun katılımın olduğu iftar buluşmasında, asansör sektörünün mevcut durumu, sektördeki gelişmeler ve firmaların karşılaştığı çeşitli konular ele alındı. Program kapsamında sektörün geleceğine yönelik değerlendirmeler yapılırken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Ramadan ayının birlik ve beraberlik ruhu içerisinde gerçekleşen buluşmada sektör temsilcileri hem iftar yaptı hem de samimi bir ortamda verimli sohbetler gerçekleştirdi.
Program sonunda organizasyona katılan tüm sektör temsilcilerine teşekkür edilerek Ramazan ayının sağlık, bereket ve hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu.
Ana Manşet Giresun fındığı dünya değerlendirmesinde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021