Aksaray Valiliği “Halk Günü” uygulamasına başladı

Aksaray Haberleri - 14.02.2017 - 17:07

Aksaray Valiliği “Halk Günü Toplantısının” ilkini gerçekleştirdi. Vali Aykut Pekmez Valilik Makamında vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını dinledi.

Vatandaşların istek ve taleplerini alan Vali Pekmez, dile getirilen sorunların çözümü için ilgili kurumların talimatlandırılacağını belirterek; iletilen sorunların en kısa sürede incelenerek çözüm odaklı yaklaşımla gereğinin yapılacağını bildirdi.

Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar; “Sorunlarımızı doğrudan Sayın Valimize aktardık. Sayın Valimize gösterdiği yakın ilgi ve sorunlarımızı dinlediği, çözüm için gayret gösterdiği için çok teşekkür ediyoruz’ dediler.

Bundan sonra da vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, Sayın Valimizin Başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda her ayın ilk Salı günü Halk Günü Toplantılarına devam edilecek olup, katılmak isteyen vatandaşlarımız Valiliğimiz Hükümet Konağı Ek-1 Bina’daki Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) irtibat noktasına başvurmaları gerekmektedir.

Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı

Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021