Aksaray Valiliği “Halk Günü” uygulamasına başladı

Aksaray Haberleri - 14.02.2017 - 17:07

Aksaray Valiliği “Halk Günü Toplantısının” ilkini gerçekleştirdi. Vali Aykut Pekmez Valilik Makamında vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını dinledi.

Vatandaşların istek ve taleplerini alan Vali Pekmez, dile getirilen sorunların çözümü için ilgili kurumların talimatlandırılacağını belirterek; iletilen sorunların en kısa sürede incelenerek çözüm odaklı yaklaşımla gereğinin yapılacağını bildirdi.

Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar; “Sorunlarımızı doğrudan Sayın Valimize aktardık. Sayın Valimize gösterdiği yakın ilgi ve sorunlarımızı dinlediği, çözüm için gayret gösterdiği için çok teşekkür ediyoruz’ dediler.

Bundan sonra da vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, Sayın Valimizin Başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda her ayın ilk Salı günü Halk Günü Toplantılarına devam edilecek olup, katılmak isteyen vatandaşlarımız Valiliğimiz Hükümet Konağı Ek-1 Bina’daki Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) irtibat noktasına başvurmaları gerekmektedir.

Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri

Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu

Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak

Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor

Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız

Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı

Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde

Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama

Aksaray Haberleri Türkiye’nin ilk yapay zekâ destekli gazetecilik eğitim platformu tanıtıldı

Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021