Aksaray Ticaret Borsasına Hizmet Şeref Belgesi

Aksaray Haberleri - 04.05.2015 - 12:30

Aksaray TOBB delegesi Ali Hakan Acar hizmet şeref belgesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldı

TOBB Delegeliğinde 10 yıl hizmet vererek Aksaray’ın ekonomisine yön veren, Tarımda Hep İlkleri Başarmış, Sektöründe Lider, Yenilikçi, girişimci Ruhu İle Hep Örnek Olan Aksaray Ticaret Borsası meclis Üyesi ve TOBB delegesi Ali Hakan Acar’ı hizmet şeref belgesi ile ödüllendirildi.

TOBB bünyesinde 10,20, 30 ve 40 yılını dolduranlara Hizmet Şeref Belgesi verildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Duman, Mustafa Aydın, Hasan Hurt,Raşit Oğuz, Meclis Üyeleri Mehmet Ekici, Ali Hakan Acar, Ramazan Yerli, Yakup Uğur, Osman Şanlı, 81 ilden gelen Oda/Borsa Başkanları Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyeleri katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Hizmet Şeref Belgesi’ne layık görülen üyelere ilişkin, “Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler” dedi.

Hizmet Şeref Belgesi alanların Türkiye’de üretimin ve ticaretin adı yokken üretim ve ticaret yaptıklarının altını çizen Hisarcıklıoğlu, “Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler” ifadelerini kullandı

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise ” TOBB’un 71’inci Mali Genel Kurulu ve TOBB’nin düzenlediği hizmet şeref belgesi takdim törenine katılım sağladık. Öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 10 yıl hizmet vererek Aksaray’ın ekonomisine yön veren, Tarımda Hep İlkleri Başarmış, Sektöründe Lider, Yenilikçi, girişimci Ruhu İle Hep Örnek Olan Aksaray ticaret Borsası meclis Üyemiz ve TOBB delegemiz olan Ali Hakan Acar’ı bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum ve başarılarının sürekli artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı

Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 14 il için kuvvetli yağış alarmı

Aksaray Haberleri TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan bahis soruşturması açıklaması

Aksaray Haberleri Battalgazi’de 180 bin metrekarelik projede sona gelindi

Aksaray Haberleri SOLOTÜRK 13 yıl sonra yeniden Ereğli semalarında olacak

Aksaray Haberleri Orman Yangınlarıyla Mücadelede 5 Bin 600 Araçlık Filo

Aksaray Haberleri Trump-Şi zirvesinde ticaret ve yapay zeka gündemi

Aksaray Haberleri Kars Veteriner Hekimleri Odası’ndan ‘Hantavirüs’ uyarısı: “Panik yok, tedbir var”

Aksaray Haberleri Türkiye Çevre Ajansı’ndan Sıfır Atık için dev adım: İşletmeler için Depozito Sistemi’ne kayıt süreci başladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021