Aksaray SGK’ dan Ağaçlı Tesislerine ziyaret

Aksaray Haberleri - 30.01.2016 - 14:02

Aksaray’ın duayen iş adamı olan ve Ağaçlı Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ağaçlı’yı ziyaret eden Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan, uzun yıllar Aksaray da kayıtlı istihdama sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.

Çalışkan, “sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sistemi için aktif/pasif dengesinin sağlanması( 4 çalışan bir emekliye bakması) gelir-gider dengesinin sağlanması büyük önem arzetmektedir.

Bu amaçla kurumumuzca, büyük gelir kaybına neden olan kayıt dışılığın 2023 yılına kadar %15’ e düşürülmesi hedeflenmektedir.

Giderlerimizde özellikle ilaç kullanımındaki israfa dikkat çekmek istiyorum. Akılcı İlaç Kullanımı Projemizi(AİK) her platformda dile getirmek istiyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Çalışkan “Aksaray’ın doğayen iş adamlarından olan, yıllarca birçok insana istihdam imkanı sağlamış Orhan bey’ e Sosyal Güvenlik sistemine sağladıkları katkıdan dolayı bir Teşekkür Belgesini takdim etmek istiyorum” dedi.

Tesis sahibi Ağaçlı ise “ince davranışınızdan dolayı ben teşekkür etmek isterim. Yıllardır Aksaray’da böyle bir yaklaşım görmedik. Ama herkes kendi serdiği mindere oturur. Başarılı çalışmalarınızı takip ediyorum. Bizzat sahaya inerek işadamlarının sorunlarını birebir paylaşımlarının devam etmesinin her açıdan faydalar doğuracağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Aksaray Haberleri Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası Rize Handüzü Yaylası’nda başladı

Aksaray Haberleri Galatasaray, Leroy Sané’nin sakatlığıyla ilgili açıklama yaptı

Aksaray Haberleri Amasya’da ‘dur’ ihtarına uymayan motosikletli çocuk polise çarptı

Aksaray Haberleri Kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik tutuklandı

Aksaray Haberleri AK Parti Adana İl Başkanı Dağlı: Adana’da yaşanan sel felaketi değil, yönetim zafiyetidir!

Aksaray Haberleri Beytüşşebap’ta kar kalınlığı bazı bölgelerde 2 metreyi aştı

Aksaray Haberleri Yaşar Sarıkaya ile Bu Programda Esnaf Susmuyor

Aksaray Haberleri Uğur Mumcu AKK’de anıldı

Aksaray Haberleri Pendik’te midibüs tıra çarptı: 13 yaralı

Aksaray Haberleri Aksaray’da Yatırımcılara Güçlü Teşvikler Geliyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021