Aksaray Haberleri - 30.01.2016 - 14:02
Aksaray’ın duayen iş adamı olan ve Ağaçlı Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ağaçlı’yı ziyaret eden Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan, uzun yıllar Aksaray da kayıtlı istihdama sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.
Çalışkan, “sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sistemi için aktif/pasif dengesinin sağlanması( 4 çalışan bir emekliye bakması) gelir-gider dengesinin sağlanması büyük önem arzetmektedir.
Bu amaçla kurumumuzca, büyük gelir kaybına neden olan kayıt dışılığın 2023 yılına kadar %15’ e düşürülmesi hedeflenmektedir.
Giderlerimizde özellikle ilaç kullanımındaki israfa dikkat çekmek istiyorum. Akılcı İlaç Kullanımı Projemizi(AİK) her platformda dile getirmek istiyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda Çalışkan “Aksaray’ın doğayen iş adamlarından olan, yıllarca birçok insana istihdam imkanı sağlamış Orhan bey’ e Sosyal Güvenlik sistemine sağladıkları katkıdan dolayı bir Teşekkür Belgesini takdim etmek istiyorum” dedi.
Tesis sahibi Ağaçlı ise “ince davranışınızdan dolayı ben teşekkür etmek isterim. Yıllardır Aksaray’da böyle bir yaklaşım görmedik. Ama herkes kendi serdiği mindere oturur. Başarılı çalışmalarınızı takip ediyorum. Bizzat sahaya inerek işadamlarının sorunlarını birebir paylaşımlarının devam etmesinin her açıdan faydalar doğuracağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.
Aksaray Haberleri Altın piyasasında hareketlilik devam ediyor
Aksaray Haberleri Kars’ta bayram namazında camiler doldu
Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak
Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı
Aksaray Haberleri Bodrum’da bayram yoğunluğu: 25 bin araç giriş yaptı
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 15 il için uyarı
Aksaray Haberleri TCMB’nin resmi rezervleri Mart ortasında 189,6 milyar dolar oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021