Aksaray Haberleri - 13.05.2015 - 13:28
Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN, meslek kuruluşlarını ziyaret etti.
Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle ziyaretlerini sürdüren Çalışkan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Doğan Ceylan’ı ve Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Yardımlıyı ziyaret etti.
Güncel Sosyal Güvenlik konularında açıklamalarda bulunan Çalışkan “Sosyal Güvenlik Kurumu olarak halkımıza daha iyi hizmet götürmek için çalışmalar yürütüyoruz. Kayıt dışı istihdamın önüne geçilmesi gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalar yapıyor, toplumun her kesimine yönelik bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Çözümün öncelikle bilgilendirmek olduğu kanaatindeyim.
Sosyal Güvenlik Haftasını kutladığımız bu haftanın aynı zamanda ahilik haftası olarakta kutlanması münasebetiyle, esnafımızın hatta tüm dünyanın özellikle Avrupanın “komşusunu düşünen bir esnaf” anlayışına ahiliğe çok ihtiyacı var. Bu vesileyle ahilik haftasını da kutluyorum” dedi.
Oda Başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müdürü Çalışkan’ a teşekkür ettiler.
Aksaray Haberleri Gazeteciler Tillo’nun dönüşümünü yerinde gördü
Aksaray Haberleri Konya, Erzurum Yakutiye’yi ağırladı
Aksaray Haberleri Gülbirlik’li öğrenciler geri dönüşümü yerinde öğrendi
Aksaray Haberleri Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçları belli oldu
Aksaray Haberleri Türkiye’nin sağlık harcaması 2024’te 2,3 trilyon liraya aştı
Aksaray Haberleri Burdur, ihracatta geçen yılı katladı!
Aksaray Haberleri Çocuklar istedi, Başkan Kocagöz çim saha yaptı
Aksaray Haberleri Efeler’de Dijital Gençlik Merkezi eğitimleri başladı
Aksaray Haberleri Isparta kışa hazırlanıyor: Tedbirler masada
Aksaray Haberleri Aydın’ın veteriner hekimleri Köşk’te buluştu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021