Aksaray Organize Sanayi Bölgesi önceliğimiz olacak

Ana Manşet - 05.09.2023 - 21:40

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Aksaray OSB’nin daha da geliştirilmesi bölgenin yatırım için cazip konum ve avantajlarının her platformda tanıtılarak yeni yatırımcıları kentte yatırım için davet edeceklerini bu noktada Aksaray OSB ve ilçelerde açılan OSB’lerin öncelikli konuların en üst sırasında yer alacağını söyledi.

Vali Kumbuzoğlu kurum ziyaretleri kapsamında Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya’nın da katıldığı ziyarette OSB Müdürü Ali Bay’dan bölgenin genel durumu yatırımcı sayıları, üretimdeki fabrikalar, istihdam rakamları ile OSB’nin sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Aksaray OSB’de bugüne kadar mevcut alanına 3 genişleme alanı eklendiğini bunun sürekli gelişim gösteren bölgenin konum ve sunduğu yatırım avantajları ile ön plana çıktığını ifade eden Vali Kumbuzoğlu; mevcut alan ve 3 genişleme alanı da dolan bölgeye yeni bir genişleme alanı planlandığını söyledi. 4. Genişleme alanı için Aksaray OSB tarafından iş ve işlemleri tamamlanarak ilgili bakanlıklara müracaat yapıldığını aktaran Vali Kumbuzoğlu, yapılan müracaatı en kısa sürede sonuçlandırmak için konunun en yakından takipçisi olacaklarını söyledi.

Aksaray’ın Türkiye’nin üretim ve istihdamda ortaya koyduğu hedefleri gerçekleştirmeye emin adımlarla gerçekleştireceğine yürekten inandığını belirten Vali Kumbuzoğlu; kamu olarak yatırımcıların her zaman yanında olacaklarını onların önünü açarak rehberlik etmeye hep birlikte devam edeceklerini söyledi.

Ana Manşet Başkent Üniversitesi ISIF’25’te ödüllerle döndü

Ana Manşet TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı

Ana Manşet TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Ana Manşet Okullarda ikinci dönem “Bayrak Sevgisi” ile başlıyor

Ana Manşet Altın piyasasında hızlı gerileme

Ana Manşet Basketbol liglerinde haftanın maç takvimi belli oldu

Ana Manşet Apple beklentileri aştı: Satışlar yüzde 16 arttı

Ana Manşet 23 ilde uyuşturucuya darbe: 6 milyon hap ele geçirildi

Ana Manşet Restoran ve kafelerde zorunlu servis ve kuver ücretine yasak

Ana Manşet 58 il için sarı kodlu uyarı: Fırtına ve kuvvetli yağış geliyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021