Aksaray Haberleri - 18.01.2017 - 11:15
İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ile Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ kapanan Belde Belediyelerinin Muhtarları ile istişare toplantısı yaptılar. Toplantıda Genel Sekreter Ramazan Altundağ; 2014-2015 ve 2016 yıllarında Aksaray İl Özel İdaresinin yapmış olduğu hizmetler, yatırımlar ve faaliyetler ile ilgili geniş çaplı bir sunum yaparak muhtarları bilgilendirdi. Ayrıca 2017 yılında yapılması planlanan yatırımlar hakkında da bilgiler verdi.
Muhtarlar tek tek söz alarak köyleri için yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, köylerin ihtiyaçları hakkında bilgi vererek taleplerini dile getirdiler. Toplantının sonunda İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün muhtarlarımız ile yapmış olduğumuz toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, önümüzdeki günlerde diğer köy muhtarlarımızla da guruplar halinde toplantılar yaparak köylerimizin ihtiyaçlarını tespit edip, gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’de toplam borç 27 milyarı geçti
Aksaray Haberleri Lüks otomobil şarj istasyonunda alev aldı
Aksaray Haberleri Emekli zam farkı 4 Şubat’ta yatıyor
Aksaray Haberleri Yumaklı’dan su tasarrufu çağrısı: Her damla gelecek için değerli
Aksaray Haberleri AJet filosuna 3 yeni nesil uçak daha katıldı
Aksaray Haberleri Satılık konut ilanlarında doğrulama zorunlu hale geliyor
Aksaray Haberleri Kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik Türkiye’de
Aksaray Haberleri Doğal gazda 2026 tüketim tahmini açıklandı
Aksaray Haberleri Hindistan’ın Türkiye Büyükelçisi Rize’de: Türkiye’ye gelince günde 7-8 bardak çay içiyorum
Aksaray Haberleri Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 11 gözaltı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021