Aksaray İtfaiyesi Hayat Kurtarıyor

Aksaray Haberleri - 12.07.2017 - 13:31

İnsanların can ve mal güvenliğini sağlamak adına 7/24 kesintisiz hizmet veren Aksaray Belediyesi İtfaiyesi, birçok kaza ve yangın olayına anında müdahale ederek can kurtarıyor.

Akşam saat 22.17 sıralarında Aksaray Lisesi karşısındaki bir evde yangın ihbarı alan itfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine gelerek evin içinde bulunan kadın ve çocukları yangından ve dumandan etkilenmemesi için dışarıya çıkardı. Bu sırada 3-4 yaşlarındaki Merve adlı kız çocuğunun içerde olduğunu öğrenen İtfaiye eri Miraç Mutlu, kendi hayatını hiçe sayarak minik kızı alevlerin ve dumanların arasında çekip alarak hayatını kurtardı.

İtfaiye erinin kurtardığı Minik Merve ilk müdahalesi yapıldıktan sonra önce Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine oradan da Kayseri’ye sevk edildi.

Ev yangını itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınıp söndürülürken, İtfaiye eri Miraç Mutlu’nun minik Merve’yi yangının içinden çekip alması ve hayatını kurtarması,hem amirleri hem de vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021