Ana Manşet - 03.02.2026 - 12:14
Aksaray İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır, İl Genel Meclisi’nde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek yoğun bir mesai yürütüldüğünü ifade etti.
Meclis gündeminde Aksaray’ın kırsal ve merkez ilçelerini ilgilendiren projeler, altyapı çalışmaları ve yatırım planlarının yer aldığı belirtilirken, yapılan toplantılarda hizmet odaklı kararların ele alındığı kaydedildi. Başkan Latif Ağır, Aksaray’ın her noktasına eşit ve etkin hizmet ulaştırmak amacıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini vurguladı.
Ağır, İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte yürütülen çalışmaların vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı ve kalıcı çözümler üretmeyi hedeflediğini belirterek, yoğun mesainin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade etti.
Ana Manşet Altın piyasasında hareketlilik devam ediyor
Ana Manşet Kars’ta bayram namazında camiler doldu
Ana Manşet Meteoroloji’den 15 il için uyarı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021