Aksaray Haberleri - 23.04.2015 - 19:01
Aksaray Hamideye Ortaokulu Yıldız Kız Futbol Takımı oynadığı futbolla rakiplerini dize getirmeye devam ediyor.
Hamidiye Ortaokulu Yıldız Kız Futbol Takımı Aksaray’da düzenlenen Türkiye Yıldız Kız Futbol Grup Müsabakalarındaki rakipleri Hatay ve Osmaniye Ekiplerini yenerek Grubunu Lider tamamladı ve yarı finale katılmaya hak kazandı.
8 Takımın katıldığı Türkiye Yıldız Kız Futbol Grup Müsabakalarında Aksaray’ı temsil eden Hamidiye Ortaokulu Yıldız Kız Futbol Takımı ilk maçta rakibi Osmaniye Kız takımını 2-1 mağlup etmeyi başardı.
İkinci maçta ise Hatay temsilcisi ile karşılaşan Hamidiye Kız takımı, bol gollü geçen karşılaşmada rakibini 5-4 mağlup ederek grubunu lider olarak tamamladı ve yarı finale katılmayı garantiledi.
Aksaray Hamideye Ortaokulu Yıldız Kız Futbol Takımının sergilediği başarılı futbol Aksaray spor kamuoyu tarafından da takdirle karşılanıyor.
Aksaray Haberleri Altın piyasasında hareketlilik devam ediyor
Aksaray Haberleri Kars’ta bayram namazında camiler doldu
Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak
Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı
Aksaray Haberleri Bodrum’da bayram yoğunluğu: 25 bin araç giriş yaptı
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 15 il için uyarı
Aksaray Haberleri TCMB’nin resmi rezervleri Mart ortasında 189,6 milyar dolar oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021