Aksaray Haberleri - 01.02.2017 - 10:43
Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi (AEAH), Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Kliniğine Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Burcu Baran Ketencioğlu , Sağlık Bakanlığının Mecburi hizmet atama kurası ile atandı.
Konya (Kulu) doğumlu olan Uzm. Dr. Ketencioğlu, 2011 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini tamamladı. 2016 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanlığı ihtisasını başarı ile tamamladı.
Sağlık Bakanlığı tarafından Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilen 72. Dönem mecburi hizmet kurası ile Aksaray’a atanarak görevine ve hasta kabulüne başladı.
Uzm.Dr. Burcu Baran Ketencioğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz.
Aksaray Haberleri MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: vatandaşı dinliyoruz
Aksaray Haberleri Nahçıvan’da Ekonomik İş Birliği Zirvesi: 2. Serhat İlleri Bölgesel Ekonomi Forumu gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri Alperen Şengün’den tarihi gece: 5 bin sayı barajını geçti
Aksaray Haberleri Yeşilay Kars Şubesi’nden 3 Aralık’ta anlamlı ziyaret: “Dünya güzellikler üzerine doğar”
Aksaray Haberleri Okan Fırat: “Birlikten güç, değişimden gelecek doğar”
Aksaray Haberleri Büyükçekmece Adliyesi’ndeki soygun iddiasına HSK’dan soruşturma
Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği
Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021